Skrivföross

Skrivföross - Skrivföross

Om du vågar att ta testet som vi har förberett för dig kommer vi omgående applådera ditt självförtroende genom att ta risken och visa andra din önskan att lyckas. Vi varnar dig nu att om du blir den som blir accepterad i slutändan, behöver du veta att jobbet inte kommer att vara enkelt.

Inget om det här arbetet kommer vara en promenad i parken. Jobbet du ansöker kräver inte bara passion utan även beslutsamhet, kreativitet och uppoffring.

Samtidigt som vi avskyr att det skulle hända att du förlorar ditt sociala liv över jobbet, skulle vi samtidigt föredra att ha någon som prioriterar den här positionen framför allt annat, så länge inte en nödsituation uppstår. Att vara en skribent slutar inte med att du bara skriver saker.

Det är en titel som också reflekterar idén om time management, research, kommunikation och ansvar. Så nu när du har hört allt om det, frågan är om du är förberedd att ta jobbet? Om svaret är ja, fortsätt med ansökan.

Ansökningstest

För att övervägas för den här karriär-möjligheten kommer du skapa en artikel som har ett centralt fokus som relaterar med temat i det här magasinet. Vi bör inte behöva berätta för dig vad det är om du verkligen vill visa vad du har.

Om du inte är säker är det minsta du kan göra lite research. Tänk på detta som ett extra steg som du behöver bestiga för att klara testet. I tillägg behöver din artikel ha tillräckligt många ord.

Vi säger inte att du ska skriva en väldigt lång artikel som hoppar från ett ämne till ett annat.

Vi säger inte heller att du ska skriva en löjligt kort artikel som inte ger tillräckligt med utrymme för att förklara artikels innebörd.

Kom ihåg att det inte finns någon poäng med att utöka en artikel för att upprepa ett specifikt koncept om och om igen. Det är också ett misstag att lämna en del saker obesvarade.